مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مدرک تحصیلی

من در یک شرکت پیمانکاری به عنوان کارشناس استخدام شدم. بعد از 2 سال متوجه شدم که مدرکم در حال استفاده به منظور گرید شرکت است. با مدیر عامل صحبت کردم و قرار شد مبلغی بابت آن به این جانب پرداخت شود. بابت 2 سال مبلغی دریافت کردم ولی برای 2 سال مابقی ایشان با بیان اینکه وقتی من دارم حقوق میدم و تو به عنوان کارشناس مشغولی بهت چیزی نمیدم و این قانونه. الان 4 ساله که مدرک پیش ایشونه و پولی بهم پرداخت نشده. می خوام ببینم ایشون درست میگن؟؟

پاسخ ها :

استفاده از مدرک تحصیلی برای رتبه بندی شرکت استفاده از مدرک تحصیلی رتبه بندی شرکت