مشاوره حقوقی رایگان - شکایت استرداد پول و طلا

سلام من 10سال پیش ازدواج کردم .خانواده شوهرم خونه اشون فروختن پول طرف رو خوردن و خونه رو دوباره ازش پس گرفتن بعد طرف آقای امیر برفرض مثال پولاشو میخواست منم تازه ازدواج کردم و طلا و پول داشتم خواهرشوهر و برادرشوهرم همسرمون راضی کردن که طلا و پول و خانمت بگیر که پول آقای امیر بدیم منم قبول کردم.کاغذ و سندی بینمون رد و بدل نشد که ولی همه فامیل و دوستان متوجه شدن که من طلاهامو فروختم .الان سوالم این هست خانواده همسرم میخوان خونه رو بفروشن من چطوری میتونم حقمون بگیرم ?ده سال پیش 7میلیون دادم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید به استناد شهادت شهود وسایر مدارکی که دارید علیه شوهر دادخواست مطالبه وجه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با شهادت شهود و سایر قراین و دلایل امکان اخذ مبلغ هست