مشاوره حقوقی رایگان - پلاک مغزی/ پزشکی قانونی - آسیب در محل خدمت

با سلام من دچار آسم شدید هستم و هوای سرد بشدت برای ریه بنده مضر هست در محل کار به دلیل جابجایی هایی که داشتیم صندلی بنده زیر دو دریچه کولر قرار گرفت هر چه به رئیس مستقیمم اصرار و خواهش کردم که بیمارم و لطفا جای بنده رو عوض کنید، انجام نپذیرفت . متاسفانه چند ماهی زیر باد شدید کولر بودم تا جایی که ریه مشکل پیدا کرد و اکسیژن خون که همیشه پایین هست بشدت افت کرد، بعد از چند وقتی طرف راست بدنم سر و خواب رفته شد به پزشک که مراجعه کردم ارجاع داد به متخصص مغز و اعصاب ایشون بعد از نوار مغز و ام آر آی اعلام کردند دچار پلاک مغزی شدم و برای جلوگیری از پیشرفت باید دائم العمر دارو مصرف کنم یادآور میشم سال قبل از این جریان به دلیل عفونت گوش ام آر آی مغز داده بودم که کاملا سالم بود . آیا می تونم در پزشکی قانونی شکایت کنم و ارش یا دیه بگیرم؟ با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام دوست عزیز اصل طرح موضوع ومطالبه دیه بابت مشکل حادث شده برای شما منعی ندارد ولیکن شایسته است قبل از اینکه طرح شکایت دلائل ومستندات خود را از طریق مشاوره با پزشکان متخصص ودر صورت انتساب ضایعات مغزی را ناشی از رفتار مدیرتان وقرار گرفتن در مقابل کولر تشخیص داده شد اقداتم کنید موفق باشید .