مشاوره حقوقی رایگان - دیسک کمر در حین کار

سلام .من در یک شرکت پخش کار میکنم و وظیفه ام حراست است وبا توجه به حجم سنگین کار در شرکت از حراست برای خالی کردن بار که در وظایفه بنده ذکر نشده استفاده میکنن و اینجانب در مدت 2 سال به دیکس کمر مبتلا شدم دو نفرهم به عنوان شاهد دارم . ایا میتوانم شکایت کنم ودر خواست دیه شوم.ممنون..

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که ایجاد صدمه رابطه مستقیم با عمل انجام شده وجود داشته باشد بله می توانید شکایت خود را طرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که ناشی از کار باشد ممکن است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله قابل پیگیری می باشد در صوزتی که رابطه مستقیم با کار شما داشته باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله امکان شکایت هست در صورتی که ثابت کنید صدمه ناشی از کار بوده.