مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری پانزی

سلام
یکی از اقوام شوهرم با وعده و وعید دروغین یه سایت را معرفی کرد و جلو پدر و مادرش وبیشتر فامیل تضمین کرده که اگر پولت رفت من خودم پرداخت میکنم
منم از یه شخصی گرفتم و عضو شدم البته خودش گفته بود نداری از کسی بگیر ومطمعن باش پولدار میشی حال سایت بسته شده و ماهی دو میلیون سود به آن شخص پرداخت میکنم بابت پولی که داده
مدارک هم فقط پیامهایی که گفته تتر را به این آدرس کیف پول واریز کن و گفته واریز شد وشارژ کردم و صدای ضبط شده که میگه درسته تضمین کردم ولی ندارم بدم برو شکایت کن
آیا میشه شکایت کرد و مدارکم کامله ؟
و تکلیف ان مبالغ که یکساله هر ماه پرداخت میکنم چی میشه ؟میتونم پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چون سایت خارجی است طرف شکایت شما باید شرکت خارجی باشد و با توجه به شرایط و اوضاع و احوال امکان شکایت از اینگونه سایت ها میسر نیسا از این شخص شکایت کیفری جواب نمیده که انجام دهید شاید طرح دعوی کیفری جواب بده اون هم بعید است شما غفلت کردید و مسئولیت نهایی با شماست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
از همه اشخاص مرتبط شکایت نمایید