مشاوره حقوقی رایگان - سهم آب

"سلام سندزمین کشاورزی به اسم پدرم دارای مجوز چاه آب شراکتی است چون زمان انجام حفاری ونصب وسایل پدرم فوت وباتوجه به اطاله حصروراثت ازاستفاده تسهیلات مرحله دوم محروم شدیم وماهم صغیر بودیم پسرعمویم مبلغ مرحله دوم رانقداپرداخت وباتوافق کتبی باشرکا نصف حقابه ماراسهیم شد ومرحله اول وسوم تسهیلات رامابه صورت اقساط پرداخت نمودیم که اصل این دومرحله بیشترازپرداختی ایشان بوده واسناد همه پرداختها راهم داریم وبارهاقصدتسویه بدهی ایشان راداشتیم اماهرباربخاطر مسائل فامیلی ومعذورات منصرف می شدیم حتی چندسال پیش نصف یارانه دولتی که جهت سیستم تحت فشاربه ماتعلق گرفت باخواهش بزرگان ازما گرفت و درزمین خودش اجرانمودومابقیه راباهزینه آزادانجام دادیم درحالی که سیستم تمام شرکا بالوله کشی به هم متصل است حال اوفوت نموده وراث او قصدتقسیم زمین که همجوار باماست دارندالبته فرزند هم نداردوادعادارندکه آب چاه راکه سند ومجوز بنام ماست راهم تقسیم ویامیفروشند درحالی که اعلام نموده ایم خودمان به نرخ روز پولتان رامی دهیم وسهم آب رابرمیداریم یا زمین را میخریم اماآنهااصرار به واگذاری به غیررادارند قصدشکایت دارند تکلیف ماچیست لازم به ذکراست توافق آنها باغیربوده.وماتاکنون بخاطراینکه باایشان معذورات فامیلی داشته ودریک حیاط شریکی منزل داریم واحترامی خاص برایشان قایل بوده وبزرگترمابودند ورعایت حالشان که مسن وبیماربودند حتی دربسیاری مواقع شخصا ازاو پرستاری نموده ایم سکوت نمودیم والا سند چاه ومجوز اداره آب به اسم خودمان است تنها مدرک ایشان همان توافقی است که باشرکا داشتند حتی اثرانگشت پدرمان را که آنزمان فوت نموده بامهرایشان چون فردی بیسوادبودودردست یکی ازشرکا جهت انجام اموراداری چاه درآن زمان بود؛ مهمور واخیرا هم با مهرشورای کنونی که آنزمان هیچ شورایی نبوده تایید کرده اندوماقصد بازپس گیری وعدم واگذاری سهم آب راداریم که متعلق به خودماست

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی مستندات وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که پدر متوفای شما دست نوشته‌ای به دیگران داده باشد شما به عنوان ورثه ملزم به انجام تعهدات پدر متوفای خود هستید بهتر است در دادراه با وکیل متخصص مشورت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به برسی مدارک و مطالعه پرونده است