مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف با همسایه

باسلام دوسال پیش ما یک قطعه زمین به متراژ 380 متر به پسر عمویم فروخته ایم که با انتهای کوچه بن بست 5متر فاصله داره ینی باید 5متر از زمین همسایه به کوچه تبدیل شود تا زمین ما هم به کوچه بن بست راه داشته باشد الان میخواهیم زمین را که مسکونی و کلنگی میباشد به متراژ 440 متر میباشد را بسازیم و قصد نداریم از سمت کوچه بن بست راهی بزاریم و از سمت شرق از داخل حیاط به خیابان اصلی کوچه بدهیم ولی شهرداری میگه که کوچه بن بست باید تا انتهای زمین ما بیاید درحالی که ما از انجا راه نداریم و با همسایگان نیز مشکل داریم و فقط بخاطر اینکه قبلا شرط کرده بودیم اگر انتهای کوچه به زمین ما ختم شود حاضریم از زمین خود برای خودمان کوچه بدهیم اما الان نمیخواهیم ولی شهرداری میگه تو طرح تفصیلی هست و باید اجرا بشه درحالی که نه آسفالت و نه گازرسانی به آن ملک نرسیده و 5متریه آن است
آیا میتوان طرح شهرداری را در مورد کوچه بن بست که ملک شخصی است باطل دانست؟ ایا شهرداری حق دارد طرح خود را به زور و برای اینکه به همسایه راه باز شود اجرا کند؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

طرح ها و نقشه های شهری جزو قواعد اجباری هستند و هیچ کس نمی تواند مانع اجرای آن شود مگر اینکه دستور شهرداری خلاف قانون بوده و در دیوان عدالت اداری نقض شود.