مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز و همسایه

سلام خسته نباشید ببخشید ما در حال ساخت یه ساختمان ویلایی هستیم حیاط خلوتمان که به همسایه پشتی چسبیده رو میخوایم خاکشو برداریم با سطح حیاط یکدست کنیم اما همسایه پشتی حیاط خلوتشو که قدیمیه پوشونده سقف کرده و نصف بیشترشو حموم کرده. دیوارش حسابی نم زده و شکم کرده در ضمن اب خونش به حیاط ما میریزه. ما که میخوایم دیوار کنیم احتمال فرو ریختن دیوارش صد در صد چون شکم برداشته خودش و پی نداره. تکلیف ما چیه؟ از اونجایی که ایشون ادم فرصت طلبی هست و از همسایه کناریش هم مبلغ زیادی بابت ساخت و ساز بنده خدا گرفته ما موندیم چکار کنیم تکلیف آبش که تو زمین ما میاد چیه لوله باشد که باید از تو کوچه خودش می بوده داره می ریزه به زمین ما که کوچه پشتیشونه چیه؟ ببخشید زیاد نوشتم.ممنون.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما می توانید از طریق دادگاه الزام ایشان برای تخریب دیوار را بخواهید.......... در صورت نیاز به مشاوره یا تنظیم دادخواست تماس بگیرید.