مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین زوجه در صورت ترک منزل

یک سال و نیم هست ازدواج کردیم و فرزند یک‌ ماهه دارم. همسرم مدام فحش و حرفهای زشت به من میزد حتی جلو مادرم. چندبار به مادرم میگفت دخترت را ببر ..اگر نبری آسیب جسمی بهش وارد میکنم. من هم از خونه اش اومدم بیرون و بر علیه ایشان شکایت کردم و الان الزام‌ به تمکین شکایت کرده. میخواستم ببینم رای به نفع کیست؟

پاسخ ها :

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

سلام
رای پس از بررسی ادله توسط قاضی صادر خواهد شد، نمیتوان پیش بینی کرد که به نفع کدام یک از طرفین خواهد بود.

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام
اگر در دادگاه اعلام کنید برنمیگردید و برای شرایطی که فرمودید مدرک ارائه ندید احتمالا رای به نفع زوج باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به نفع اقا لذاشماباید علیه فحاشی وتهدید بااستناد به دلیل ومدرک ازش شکایت می کردی الان هم شکایت وثابت کن رای که گرفتی بااون رای برو توجلسه تمکین شرکت وبگو سورفتار داره وامنیت جانی ندارم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوجه مکلف به تمکین است
شما باید لایحه دفاعیه تنظیم و به دادگاه ارائه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در صورتی که میتوانید اثبات کنید خوف جانی دارید که دادگاه را مجاب کنید می‌توانید برنکردید در غیر اینصورت اثبات کنید ایشان شما را از خانه اخراج کرده اند

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

برای تنظیم لایحه دفاعی گزینه وکیل میخواهم را انتخاب نمایید