مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی برای تمکین زوجه

با سلام زوجه بنده از هشتم خرداد منزل را ترک کرده و تاکنون برنگشته چندبار اظهارنامه فرستادم فایده نداره.بدون اجازه من سرکار میرفت وقتی من محل کارشو پیدا کردم روز بعدش تسویه کرد و رفت که نتوانم پیداش کنم.منزل پدرش نیشابور هست و ما مشهدیم.دوتا از خواهرهاش منزل مجردی دارن دو روز اونجاست دو روز خونه دوستاشه.خدا میدونه کجاست.چجوری باید ملزم به تمکین کنم.
ممنونم

پاسخ ها :

الزام به تمکین زوجه در صورت ترک منزل الزام به تمکین زوجه عدم تمکین زن اجرای تمکین تمکین زوجه ترک منزل توسط زن تمکین