مشاوره حقوقی رایگان - تمکین در چه مواردی ضروری است؟

سلام من به اجبار با شوهرم ازدواج کردم با تفاوت سنی 7 سال من بزرگترم!!شوهرم اصلا اهل خونه نیست و همش میخواد بیرون از خونه باشه و خیلی وقتها هم از من میخواد که باهاش برم و ظاهرا تنهایی جایی نمیره . اما حتی بخاطر اینکه شبها تا صبح با دوستاش باشه میگه شما هم برو با خانم دوستای من باش ، یعنی آقایون تو یه خونه باشن و ما خانمها دور هم تو یه خونه ؟!!! از سرکار نمیرسه و بدون اینکه خستگی داشته باشه میخواد از خونه بریم بیرون و خونه اطرافیان و دوستانش!!!من علاقه ای به این روابط و این نوع زندگی ندارم. ایشون میگن من تمکین ندارم. واز طرفی من خسته شدم چونه نمیتونم به این زندگی ادامه بدم .چطور میتونم بدون دردسر جدا شم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید توافقی جدا شید رضایتایشان را برای جدایی جلب کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

یا اثبات عسر و حرج و یا رصایت زوج برای طلاق توافقی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا عسر و حرج خود را باید ثابت کنید یا طلاق توافقی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

عسر و حرج خود را باید ثابت کنید یا طلاق توافقی

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.بهترین روش طلاق توافقی است زیرا اثبات عسر و حرج مشکل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت طلاق به درخواست زوجه ، زوجه باید برای طلاق دلیل محکم داشته باشد و باید دادخواست مناسب با توجه به شروط 12 گانه مقرر در عقد نامه و عسروحرج اقامه نماید ولی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به صورت توافقی اقدام به طلاق کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دو راه دارید یا بصورت توافقی جدا شوید یا بصورت یکجانبه که مستلزم اثبات عسر و حرج می باشد
بهتر است بدوا مشاوره خانواده روید شاید بتوانید این مسئله را تعدیل نمایید