مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب به دلیل شرکت در سایت شرط بندی

سلام من دختری هستم 18 ساله یک سال و نیم دوسال پیش برای تامین هزینه درمان سرطان مادرم دنبال پول بهره ای یا وام بودم که یکی از دوستانم گفت 5 تا از کارت‌های بانکیت رو بده یک هفته باهاش کار کنن هر کارت یک و نیم میلیون بهت میدن من واقعا نمیدونستم برای بازی قمار هست وگرنه غلط میکردم یک درد به دردای زندگیمون و مادرم اضافه کنم. خلاصه بعد از یک هفته دوستم دیگر جواب تلفنم رو نداد پولی هم نداد من چون واقعا نمیدونستم برای قمار هست بیخیال شدم یعنی نرفتم کارت ها رو بسوزونم گفتم من که پولی به حسابم نمیاد که کسی بخواهد خالی کنه حسابم رو... خلاصه 8ماه بعد رفتم جایی برای کار کردن اولین ماه که حقوقم رو واریز کردن گفتن حسابت بسته هست و پولت بلوکه شده الان یک ساله جز یک اس ام اس که کلی سوال توش بود هیچ تماس و شکایت و... برام نیومده کارم رو که از دست دادم چون حسابم مشکل داشت حسابام هم که بسته هست و فقط رفتم فتا که به من گفتن اطلاعات حسابت رو بسته و تو فتا هیچ پرونده شکایتی نداری. ثبت ثنا هم کردم گفتن شکایت نداری الان نمیدونم کجا برم چی کار کنم توروخدا راهنماییم کنید من باید برم سرکار وگرنه مادرم درمانش نصفه میمونه و خطرناکه عاجزانه درخواست راهنمایی دارم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق بانک مرجع مسدودی را پیداکنید احتمالا از خود بانک مرکزی اقدام شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قماربازی و شرط بندی جرم است
شما باید به مرجع قضایی توقیف کننده حساب مراجعه نمایید
و دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید
و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول بر و بانک ی که حساب داری سوال کن به دستور چه مرجعی و با چه شماره پرونده ای حساب شما مسدود شده از آن طریق پیگیری کن و ضمنا شکایت کنید از آن دوستت به دادسرا

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به بانک مراجعه کنید شماره نامه مرجع مسدود کننده را بگیرید و به آن مرجع مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید برای رفع حساب مسدودی به تهران خیابان شریعتی خیابان دستگردی مراجعه نمایید در غیر این صورت می‌بایست منتظر ابلاغ از طریق دادسرای محترم بمانید