مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در سایتهای شرط بندی

با سلام به وکلای محترم خواهشن کمکم کنید مدتی هست تو سایتهای شرط بندی شرکت میکردم الان حسابمو مسدود کردن از طرف دادستان کل کشور پیگیری کردم ‌از من کارت شناسای و کارت بانکی رو خواستن و یه فرمی جهت تعهد از من خواستن . جرم من چیه و چی ممکن باشه آیا امکان باز کردن حساب هم هست ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام اون تعهد رو که گرفتن بعدش حساب شما باز میشه بشرط اینکه دیگه مرتکب نشین ودر صورت ارتکاب جدید کلا ممنوع المعامله وحتی کد ملی شما مسدودمیشه

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
البته جرایم الکترونیک جرایم جدیددردنیاست ،امابنظر می رسد پیگردقضایی برای موسسین ومدیران سایت هاست بدلیل تصرف دراموال مردم بصورت غیرقانونی ومخدوش کردن امنیت مالی جامعه،بنظربنده ظاهرااتهامی متوجه جناب عالی نیست بخصوص باالزام به دادن تعهد،نشان می دهد مرجع قضایی این تعهد راازجانب شما کافی دانسته است