مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب در فرودگاه

باسلام وخسته نباشید
بنده حکم قطعی کیفری مبنی بر فروش مال غیر به یکسال حبس تعزیری محکوم شدم شاکی خانمم هست و رضایت نمیدهد،هیچ رد مالی هم محکوم نشدم چون قاضی متوجه شد که فریب خوردم،فقط یک سال حبس تعزیری دارم و ده هزار ریال جزای نقدی،خارج از ایران هم هستم،الان اجرای احکام کدملی من رو بسته،آیا اگر برگردم ایران ممکنه داخل فرودگاه دستگیر شوم؟یا آیا ممکن است حبس را تبدیل به جزای نقدی کنم؟لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اگر یا پاسپورت ایرانی برگردید دستگیر میشوید. بله ممکن است. اما قطعی نیست