مشاوره حقوقی رایگان - مستمری کارگر فوت شده

باسلام عموی من در یک شرکت کار میکردن که دچار حادثه شدن وفوت کردن بیمه حوادث دیه رو پرداخت کرد ولی چون فقط یک هفته توی شرکت مشغول کار بودند بعد فوت کردن بیمه براشون رد نکردن خواستم بدان الان می‌تواند از تامین اجتماعی مستمری بگیرند یا خیر توی شرکت کارگر ساختمانی بودن واز ارتفاع افتادن فوت کردند.

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. ایتدا از شرکت شکایت کنید تا بیمه رد شود سپس برای مابقی به تامین اجتماعی مراجعه کنید. در صورت نیاز به توضیحات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و