مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به طلاق

من حق طلاق داشتم و رای دادگاه به نفع من بوده تصمیم نهایی جدایی بوده ولی همسرم اعتراض کرده چون تو تصمیم نهایی اعتراض میتونه بکنه با توجه به حق طلاق من میتونم این اعتراض رد کنم چون حق طلاق بدون بخشش مهریه است و داخلش نوشته من میتونم هرنوع طلاقی از ایشان بگیرم

پاسخ ها :

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام، اگر وکالت در طلاق داشتید که رای قطعی و قابل اعتراض نیست.
اگر یک طرفه اقدام کرده باشید قابل اعتراض هست و تا زمان نهایی شدن در دیوان عالی کشور قابل اجرا نیست.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
اگر در وکالت در طلاق تجدیدنظر و فرجام خواهی اسقاط شده باشد حق اعتراض ندارند اما در هر صورت با وکالت در طلاقی که دارید می توانید طلاق بگیرید اعتراض ایشان تاثیری ندارد

مرتضی غلامی

جناب آقای مرتضی غلامی :

مهلت قانونی اعتراض داره،شما نمی‌تونید مانع شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اگر وکالت در طلاق بدون اسقاط حق تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی تنظیم
شده باشد امکان اعتراض توسط زوج وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
حق طلاق با مرد است
اما اگر در وکالت در طلاق حق اعتراض سلب شده است بله می‌توانید آن را سلب نموده و رای قطعی و قابلیت اجرا پیدا می‌کند

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودروداگر وکالت در طلاق بدون اسقاط حق تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی انجام شده زوج نمی‌تواند اعتراض کند