مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه متهم از کلانتری بدون ذکر علت

سلام وقت بخیر. برای یکی از بستگان من احضاریه از کلانتری یه شهر دیگه اومده که علتی در اون ذکر نشده. سامانه ثنا رو هم چک کردیم و چیزی یا شکایتی در اون نبود. به ایشان 5 روز وقت دادند که بره به کلانتری. الان باید چیکار کنیم؟ بریم؟ وقتی علت ذکر نشده ما از کجا باید بدونیم برای چی احضار شده؟
علت احضار رو نوشته دستور قضایی ولی نه اسم شاکی هست نه عنوان جرم نه شماره پرونده

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اشکالی در این ارتباط وجود ندارد. به کلانتری مراجعه نمائید و نسبت به پیگیری اقدام نمائید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و یا پرونده است