مشاوره حقوقی رایگان - فروش مستثنیات دین

باسلام همسرم یک واحد آپارتمان داشته وجزمستثنیات دین حساب شده و پس از رفع توقیف آن رو فروخته است و قاضی رای بر محکومیت تمام مهریه من داده ک114تا هست و قاضی گفته ثمن این آپارتمان چه شده و هیچ دلیل نداشته و باز هم درخواست اعسار کرده و گفته اجبارافروختم می‌خوام بدونم این دفه چطور میتونه اثبات کنه ؟ومن در جلسه باید چه بگم
باتشکر از شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعسار همسر شما بابت پرداخت مهریه در دادگاه خانواده پذیرفته خواهد شد و شما در صورتی که دلیلی بر تمکن مالی وی به دادگاه ارائه دهید در پیش‌قسط و اقساط پرداخت مهریه تأثیرگذار خواهد بود.