مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد ودیعه توسط موجر

سلام وقت بخیر صاحبخانه میخواهد 30 میلیون از پول ودیعه منزل را بخاطر پکیج و اسپیلت بردارد و به ما که مستاجر هستیم عودت ندهد ... در صورتیکه پکیج سالم است و کار میکند رادیات هم خانه را گرم میکند و آب هم گرم است .اسپیلت هم کار میکند روی دمای 16 باد سرد و روی درجه بالا گرم میکند اما موجر میگوید قبل از تخلیه باید یک نفر را از طرفِ خودم بفرستم تا چک کند هر تعمیری داشته باشد به عهده ی شماست ... ما آماده ی تخلیه هستیم اما ایشان بهانه تراشی میکند روز جمعه 20 بهمن باید تخلیه کنیم درپشت قرارداد هم ذکر شده که موجر اگر پول ودیعه را ندهد روزی 1/500 تومان و مستاجر هم اگر همان روز تخلیه نکند همین مبلغ را به عنوانِ خسارت باید پرداخت کند چه راه حلی پیشنهاد میدهید؟ آیا قانونی است که موجر مبلغ 30 میلیون از پول مستاجر را به خاطر بهانه های بالا ندهد ؟؟؟ ما باید چه کاری انجام دهیم حالا قبل از 20 بهمن یا بعد از آن که به صلاحمان باشد؟ سپاس از شما...

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شورا حتماً اقدام به تأمین دلیل نمائید و برای موجر اظهارنامه ارسال نمائید.
صرف ادعای موجر مکفی نیست و ادعای خسارت بایستی از طریق مراجع قضایی ثابت شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

متاسفانه امروز ده اسفند سوال شما به من ارجاع شده و احتمالا تا حالا تخلیه کردید
اگر سی تومان از پول شما را نداده دادخواست مطالبه وجه بدهید با وجه التزام

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق اظهارنامه به ایشان ساعت و زمان تخلیه را اطلاع دهید در صورت عدم پرداخت تخلیه نکنید