مشاوره حقوقی رایگان - اتهام فرار از دین مهریه

با سلام خانم از اداره ثبت مهریه را اجرا گذاشته بعد از ابلاغ اجراییه ثبتی من اموالم را فروخته ام. حالا از دادسرا شکایت کیفری کرده به جرم فرار از دین و تعهد مالی به نظرتان جرم فرار از دین محقق است یا باید از دادگاه اقدام کند.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمانی جرم فرار از دین محقق می‌شود که انتقالات بعد از حکم قطعی اتفاق افتاده باشد.