مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک

باسلام.بنده یه چک داشتم فکر میکردم هفدهم تاریخ چک هست ولی شانزدهم بوده ظهر شانزدهم که فهمیدم ساعت 13:35 کل پول چک رو واریز کردم ولی باز برگشت زدند و مسدود کردند. این جور مواقع چک برگشت میخورد و کل حساب ها مسدود میشه؟؟ دو برابر پول چک باید واریز بشود به حساب؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای رفع سوءاثر از چک، بایستی دو برابر مبلغ به حساب واریز شود.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

عواقب برگشت خوردن چک‌های صیادی
امکان افتتاح دوباره حساب برای او وجود ندارد.
گردش مالی و حساب بانکی فرد متوقف می‌شود. البته این توقف به اندازه مبلغ چک است.
فرد دیگر نمی‌تواند دسته چک جدید برای خود داشته باشد.
اعتبارات اسنادی و تسهبلات بانکی برای او صادر نمی‌شود.
امکان این که دوباره چک جدید صادر کند را هم ندارد.
2 دی 1402