مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

بنده خودرو را فروختم و وکالت به طرف دادم اما خریدار بخشی از پول خودرو را بمن نداده ، آیا بنده میتونم طرح شکایت بدهم بابت طلب و پلاک را توقیف کنم.
ممنونیم اگر راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ در ابتدا اظهارنامه با موضوع پرداخت مابقی ثمن را برای خریدار با قید مهلت 72 ساعت ارسال نمائید.
در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته مطالبه وجه مبنی بر ثمن معامله را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

صرفا میتوانید مطالبه ثمن بدهید و اموال اورا توقیف کنید و ماشین هم جز ان اموال است