مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری و حقوق مادر متوفی از نیروهای مسلح

با سلام دختری هستم مجرد و تحصیل کرده و فاقدشغل که به تازگی مادر خود را که بازنشسته بوده اند را از دست داده ام. پدر در قید حیات هستند و تحت تکفل پدر هستم. ارگان و سازمان مربوطه نیروهای مسلح می گویند حقوق مادر به شما تعلق نمیگیرد آیا می شود از تکفل پدر در آمده و حقوق مادر خود را دریافت کنم؟آیا در آینده ممکن است خدایی نکرده اتفاقی ناگواری برای پدرم بیوفتد و به این خاطر که حقوق مادر را دریافت می کنم حقوق پدر را به بنده ندهند؟ پدر و مادر هردو بازنشسته نیروهای مسلح هستند.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
اصولا مستمری که مازاد تر است را می توانید بردارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.