مشاوره حقوقی رایگان - کوتاهی در عملکرد

سلام, داداش من شاکی داشتن من با چندنفر پا درمیانی کردیم خسارت طرفو پرداخت کردیم و رضایت گرفتیم. اما ما به وکیل اون طرف گوش دادیم و برای رضایت به دفتر اون رفتم و اونم یه رضایت نامه نوشت که چه تاریخی و چه مبلغ پول بابت خسارت پرداخت شده و رضایت طرفو گرفتیم. من شاهد و کپی اون دست نوشته که چهل روز قبل از دادگاه بوده را دارم. قرار شد اصل رضایت نامه را وکیل اونها ببره و اعلام رضایت بکنه اما تا 43 روز یعنی 3 روز بعد از دادگاه اعلام رضایت نکرد و باعث خسارت زیادی به من شد. حالا آیا اون وکیل باید خسارت منو بده یا نه؟ آیا دیر اعلام کردن رضایت جرمه یا نه؟

پاسخ ها :

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

اعتراض به حکم کنید و به شهادت شهود و کپی دست نوشته استناد نمایید اگر اثر نکرد از خود وکیل شکایت جداگانه ای مطرح نمایید(دادخواست مطالبه خسارت)