مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن سند برای دو پرونده

با سلام برادرم در يک دعوا محكوم به پرداخت ١٥٠ ميليون ديه شد كه ما اعتراض كرديم و فعلا سند ملكی يک مغازه به ارزش ٢ ميليارد گذاشتيم سوالم اينه كه الان خودمون برای يک پرونده كه در دادگاه داريم به احتمال زياد ازمون وثيقه ١ میلياردی بخوان ما ميتونيم همون سند رو دوباره واسه خودمون استفاده كنيم ؟

پاسخ ها :

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

نسبت به مازاد آن امکان پذیر است.اگر قرار وثیقه به ارزش کل مغازه صادر شده باشد نمیشود