مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده گوشی را انتقال نمی دهد

درود عرض ادب و احترام، بنده یک گوشی دست دوم خریدم از فروشگاه که قرار بود برای من انتقال را انجام بدند (در واقع رفاقتی بود) الان چند ماه میگند صاحب خط نیست رفته خارج کشور و... فاکتوری هم به من ندادند قیمت گوشی هم بالا است نمیتونم ندید بگیرم، من قانونا برای انتقال مالکیت این گوشی چکار می تونم بکنم ؟ ممنونم از شما

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست اثبات وقوع بیع والزام به انتقال به طرفیت فروشنده ومالک بدهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به اتحادیه فروشندگان موبایل مراجعه شود
و یا
همچنین در بعضی موارد، مغازه موبایل فروشی قوانین فروش را رعایت نمی‌کند، به عنوان مثال گوشی را گران‌تر می‌فروشد یا انتقال مالکیت و رجیستری را انجام نمی‌دهد، در این صورت شما باید در تعزیرات شکایت خود را ثبت کنید. شکایت تعزیرات گوشی در سایت قابل ثبت و پیگیری است.

همچنین گزارشات/ شکایات خود، پیرامون کالا و خدمات را در در قسمت ستاد خبری 124 (دریافت گزارشات/شکایات مردمی پیرامون کالا و خدمات) مطرح نمایید.