مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه

سلام وقت شما بخیر دادخواست نفقه معوقه دادم وقت رسیدگی دادن حال سوال این است که زوج در طول دوران عقد مرتب نفقه نمیدادن و اینکه اون مبلغ ثابت هم نبود یک بار 100تومن یکبار 500 تومن یا مثلا 4 ماه پنج ماه می گذشت هیچ پولی نمی‌داد میخواستم بدونم با توجه به این موضوعات بازهم به استناد همان تراکنش ها میتونه پرداخت نفقه رو ثابت کنه یانه؟و اینکه بابت مابه التفاوت نفقه امکانش هست زوج محکوم بشه؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

نفقه توسط کارشناس محاسبه میشود،درصورتی که پرداختی به حساب شماداشته باشد از نفقه تعیینی کسر میشود ومازاد باید پرداخت کند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و یا پرونده است