مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو اتباع

عرض سلام بنده یک مهاجر افغانستانی هستم ساکن مشهد دارای مدرک اقامتی گواهینامه رانندگی هم دارم ماشین من کنار خیابان پارک بود من هم داخل ماشین بودم یک کامیون از کنارم به طور وحشتناک رد شد من هم حرکت کردم اعتراض کنم راننده پیاده شد با هم دستش من رو هم کتک زدن هم فحاشی کردن زنگ زدم به پلیس پلیس آمد فورآ خودم و ماشینم را بردن کلانتری با صدالتماس خودم را آزاد کردن ماشینم را توقیف کردن آیا امکان رسیدگی دارد؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

چرا توقیف کردن؟حق توقیف کردن نداشته اند پیگیری کنید شاید به دلیل تصادف جرحی توقیف شده باشد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و یا پرونده است