مشاوره حقوقی رایگان - بابت توقیف خودرو اتباع

سلام وقت تون بخیر. من اتباع هستم وگواهینامه رانندگی دارم. ولی تعهد دادم که از گواهینامه نامه برای بار و مسافر کشی نکنم. ولی دیروز پشت وانت نیسان خالی بود که توقیف کردن. و گفتن شما حق رانندگی با وانت ندارید میخواستم راه حلش چیه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به مرجع توقیف کننده مراجعه و با ارائه گواهینامه رانندگی و اظهار عدم اطلاع نسبت به رفع توقیف خودرو اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به مرجع توقیف کننده مراجعه و با ارائه گواهینامه رانندگی و اظهار عدم اطلاع نسبت به رفع توقیف خودرو اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجع توقیف کننده پیگیری کنید و اعلام کنید که متوجه موضوع نبودید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق مرجع توقیف کننده پیگیری کنید و اعلام کنید که متوجه موضوع نبودید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید خودرو آزاد خواهد شد و شما باید اظهار عدم اطلاع از موضوع نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما اظهار عدم اطلاع از موضوع را بنمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قانونا نباید چنین کاری انجام می‌دادید و جهل به قانون رافع مسئولیت نیست . اگر اظهار بی اطلاعی و ندامت کنید شاید مورد تخفیف و عفو واقع شده و سپس نسبت به رفع توقیف خودرو که وسیله امرار معاش است اقدام شود. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهار بی اطلاعی کنید و رفع توقیف را به جهت اینکه وسیله امرار معاش هست در خواست کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. ماشین در حالی توقیف شده ک شما صرفا پشت فرمان بودید و ن در حال حمل بار. اگر صرفا برداشت اشتباه مامورین بوده است به مرجع توقیف کننده مراجعه و ارایه دادن گواهینامه خود و همچنین استفاده از شهادت صاحب ماشین دار بر عدم حمل بار توسط شما به یورت مسالمت امیر خواهان رفع توقیف شوید. ضمنا اگر در محوطه توقیف دوربین باشد میتوانید استناد کنید و درخواست بازبینی دوربین دهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی حق رانندگی با وسیله نقلیه باری را نداشته اید باید جریمه را پرداخت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق مرجع قضایی مربوطه پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به مرجع توقیف کننده مراجعه و با ارائه گواهینامه رانندگی و اظهار عدم اطلاع نسبت به رفع توقیف خودرو اقدام نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به مرجع توقیف کننده مراجعه و با ارائه گواهینامه رانندگی و اظهار عدم اطلاع نسبت به رفع توقیف خودرو اقدام نمایید