مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای تجدید نظر خواهی

با سلام خدمت بزرگواران
بنده بخاطر حمل و نگهداری چند گرم حمل مواد دادگاه رای نهایی صادر کرده. و در پایان ذکر شده این رای حضوری ظرف 20روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظر خواهی در محاکم تجدید نظر می‌باشد . ابلاغیه الکترونیکی شماره ....در حساب کاربری شما در سامانه ابلاغ قرار گرفت. تاریخ ابلاغ 1402/11/01 الان دقیقا آخرین فرصت من چه تاریخی است لطفاً مشخص کنید تاریخ رو

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نتیجه محاسبه :

مدت :
20 روز
آخرین مهلت :
پایان روز دوشنبه 1402/11/23
مستندات :
از قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 :
ماده 431 : مهلت درخواست یا دادخواست تجدیدنظر و فرجام برای اشخاص مقیم ایران بیست روز و برای اشخاص مقیم خارج از کشور دو ماه از تاریخ ابلاغ رأی یا انقضای مهلت واخواهی است.
ماده 177 : سایر ترتیبات و قواعد ابلاغ احضاریه و دیگر اوراق قضایی بر اساس قانون آیین دادرسی مدنی صورت می گیرد.
ماده 444 : چنانچه روز آخر موعد، مصادف با روز تعطیل ادارات باشد ویا به جهت آماده نبودن دستگاه قضایی مربوط امکان اقدامی نباشد، آن روز به حساب نمی آید و روز آخر موعد، روزی خواهد بود که ادارات بعد از تعطیل یا رفع مانع باز میشوند.
ماده 445 قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب (در امور مدنی) : موعدی که ابتدای آن تاریخ ابلاغ یا اعلام ذکر شده است، روز ابلاغ و اعلام و همچنین روز اقدام جزء مدت محسوب نمی شود.
توضیحات :
بدلیل برخورد آخرین روز مهلت با روز تعطیل،‌ مهلت یاد شده تا بعد از اتمام تعطیلات امتداد یافته است.
ورودی ها :
دسته بندی : آئین دادرسی کیفری
نوع مهلت : تجدیدنظر یا فرجام
تاریخ ابلاغ : 1402/11/1

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید تا روز نوزدهم بهمن تمدید نظرخواهی می کردید