مشاوره حقوقی رایگان - فرم ج قرمز

سلام. من واحد مسکن مهری را سال 93 از مسکن و شهرسازی تحویل گرفتم و کارت قسط به نامم صادر شد، در سال 96 واحد و کارت قسط را به شخص دیگری از طریق مسکن و شهرسازی انتقال دادم و گفتند که فرم ج سبز میشه، اخیرا که استعلام گرفتم فرم ج بنده و همسرم هر دوش قرمز هست. آیا به بنده دروغ گفتند یا اینکه باید برای سبز شدن فرم ج به مسکن و شهرسازی مراجعه کنم؟ (مستندات انتقال موجود است)

پاسخ ها :

حسن جوشقانی

جناب آقای حسن جوشقانی :

اگر چنانچه شما نسبت به انتقال امتیاز مسکن مورد نظر در سازمان مسکن و شهرسازی اقدام نموده باشید به این معنی می‌باشد که شما تاکنون از مسکن شهرسازی مسکنی دریافت ننمودید ولی اگر چنانچه نسبت به فروش و انتقال آن از طریق مسکن شهرسازی اقدام نموده باشید فرم شما سبز نخواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اداره مسکن و شهرسازی باید بر اساس ضوابط و مقررات داخلی پیگیری شود