مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از کارت عابر بانک دوست

سلام. سه دوست باه ‌در یک ساختمان کارهای مهندسی میکنند.‌ م.ح به نوعی این وسط حساب کتاب درستی نداره. دوستانش خبر دارن اما به رویش نمیارن. یک روز م.ح کارت بانکی خودشو توی ماشین یکی از اون دو نفر جا میذاره . این دو نفر با خودشون میگن م.ح سهم مارو بالا کشیده پس حالا خودمون سهممون رو از کارتش برمیداریم. حدودا 10 میلیون رو با چند کارت بانکی دیگه جابجا میکنن و در نهایت منتقل میکنن به حساب خودشون!
کمتر از 24 ساعت گذشته. م.ح کارتشو مسدود میکنه. یکی از اون دو نفر میره بهش اعتراف میکنه که ما همچین کاری رو کردیم و پشیمونیم. و تمام سهم خودشو همون شب پس میده به م.ح و عذرخواهی میکنه .
با عنایت به اینکه این دوتا جوون سابقه ندارن . رد مال صورت گرفته . اگر م.ح بره شکایت کنه ، جنبه عمومی این جرم چگونه خواهد بود؟ اگر از شکایت منصرف نشه ، دادگاه چگونه برخورد خواهد کرد؟

پاسخ ها :

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

با این اوصاف به احتمال زیاد حبس ندارد و فقط جریمه نقدی و حتی اگه ثابت کنند سهم خودشون بوده شاید هم برائت