مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مسکن مهر به شخص دیگر و تکلیف فرم ج قرمز

سلام. من واحد مسکن مهری را سال 93 از مسکن و شهرسازی تحویل گرفتم و کارت قسط به نامم صادر شد، در سال 96 واحد و کارت قسط را به شخص دیگری از طریق مسکن و شهرسازی انتقال دادم و گفتند که فرم ج سبز میشه، اخیرا که استعلام گرفتم فرم ج بنده و همسرم هر دوش قرمز هست. آیا به بنده دروغ گفتند یا اینکه باید برای سبز شدن فرم ج به مسکن و شهرسازی مراجعه کنم؟ (مستندات انتقال موجود است)

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اصولا باید فرج جیم شما قرمز باشد زیرا یک مرتبه از تسهیلات مسکن مهر استفاده نمودید در عین حال بهتر است برای حصول اطمینان به سازمان مسکن و شهرسازی مراجعه و شخصا پیگیری نمایید.