مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض تجدید نظر خواهی

با درود خدمت عزیزان لطفاً راهنماییم کنید چکار کنم .آیا اعتراض می‌تونه مفید باشه .این سابقه میشه ؟
« » رأی دادگاه
در خصوص اتهام 1-ر متولد 1362.7.27فاقد سابقه ، شغل
قبال کارگر حراست با سوا ديپلم ، آزاد با قرار قبولی
کفالت )( دائر بر نگهداری 3.75 گرم هروئین ، ساکن اردکان.دادگاه به استناد بند 3 اصلاحات
و الحاقات بعدی ، متهم رديف اول را بارعايت تناسب و با توجه به میزان مواد مکشوفه به
پرداخت235 میلیون ریال جزای نقدی و 65 ضربه شلاق تعزيری و 55 ماه حبس تعزيری و ابطال
، گذر نامه و ممنوعیت خروج از کشور به مدت دوسال از تاريخ قطعیت حکم محکوم میکند.. و به استناد ماده 37و 38 قانون مجازات اسلامی اصلاحی سال 1399 و
به جهت وضع خاص و شاغل بودن و اقرار متهمان فلذا مستحق تخفیف می باشند بنابر اين
مجازات شلاق متهم اول به 30 ضربه و مجازات جزای نقدی به هشتاد میلیون ریال و مجازات
حبس به 28ماه تقلیل و تخفیف می گردد
برابر ماده 27قانون مجازات اسلامی مصوب 1392مدت بازداشت سابق از محکومیت کسر
می شود. النهايه باتوجه به وجود شرايط تعلیق به استناد مواد40، 46 ، 48و 49 از قانون
مجازات اسالمی مصوب 2931 قرار تعلیق يک دوم از مجازات حبس و جزای نقدی تعیین
شده در مورد هريک از متهمان به مدت دو سال صادر و اعالم می شود و با تفهیم ماده 54 از
قانون فوق الذکر به محکوم اعالم می نمايد چنانچه در مدت تعلیق مرتکب يکی از جرائم عمدی
موجب حد ، قصاص ، ديه يا تعزير تا درجه هفت شود پس از قطعیت حکم اخیر مجازات معلق
نیز اجرا خواهد شد و به استناد تبصره يک ماده 148 قانون آيین دادرسی کیفری و ماده
215قانون مجازات اسالمی حکم به ضبط مواد مکشوفه صادر می شود. اين رای حضوری
است و ظرف 02 روز پس از ابلاغ قابل تجديدنظرخواهی در محاکم تجديد نظر استان يزد می
.باشد

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسن جوشقانی

جناب آقای حسن جوشقانی :

چنانچه شما نسبت به حکم صادره در دادگاه صادر کننده رای ماده 442 را اعمال نموده و حق تجدید نظرخواهی خود را اسقاط نمایید دادگاه نسبت به تخفیف و کسر مجازات تا یک چهارم نسبت به شما اقدام خواهد کرد همچنین چون حکم صادره با جهات تخفیف مجازات به نحو مقرر در ماده 38 قانون مجازات اسلامی به 30 ضربه شلاق و 80 میلیون ریال جزای نقدی و 28 ماه حبس تقلیل پیدا کرده لذا شما با تسلیم به رای و اسقاط حق تجدید نظرخواهی دادگاه با تخفیف مجازات نسبت به 30 ضربه شلاق و 80 میلیون ریال جزای نقدی و 28 ماه حبس از کل مجازات شما می‌تواند تا یک چهارم تخفیف اعمال نماید