مشاوره حقوقی رایگان - پرانتزی پا

سلام
من چند هفته پیش در اثر ضربه در فوتبال زانو بنده ورم کرد ، پیش متخصص ارتوپدی که رفتم گفتن پهات خیلی مشکل داره و از این حرفا ، فرداش پیش رئس بیمارستان (( ایشونم متخصص ارتوپدی هستند )) رفتم گفتن مشکلی نیست و برای استخدامی میتونه بری ولی با این وجود رد شدم .
از لحاظ پرانتزی بودن پام هم دو انگشت کوچیک که به عبارتی میشه 3 الی 4 سانت رد شدم .
ولی من از چند نفر پرسیدم گفتن تا 6 سانت مشکلی نیست ‌. حالا می خواستم بدونم اعتراض بزنم بازم رد میشم یا نه و اگه رد بشم می توانم در ارگانی دیگر استخدام شوم مثل ارتش یا نیروی انتظامی ؟؟؟
ممنون از شما