مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام شوهره بنده رفته تقاضا طلاق داده دانشگاه مدرس حق التدریس ، بیمه رانندگان تامین اجتماعی پول میریزه ، شرکت بازرسی جوش ثبت کرده که گاه گاهی کار میکنن از شما بزگواران میخواستم بپرسم اگه تقریبی اعسار بده دادگاه ممکن‌ چقد پیش قسط و تقسیط کن ، اینم میدونم‌ هر شعبه دادگاه قاضی رای میده ، با پروندهای طلاق شما بزرگوران دارید خواستم بدونم تقریبا چطوریه

پاسخ ها :

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

معیار قطعی وجود ندارد هر قاضی بنا بر وضعیت مالی همسر تعیین اقساط می نماید.ممکنه از دم قسطی بشه یا ابتدای کار مقداری از وجه نقدی محکوم گردد و مابقی اقساط