مشاوره حقوقی رایگان - تایید نکردم شورای پزشکی

درود ب همه عزیزان بنده تو یه کارخونه ریخته گری کار میکردم که بر اثر بی احتیاطی کارخونه یه مدل 3تونه ک ایستاده گذاشتن جوجه با برخورد جرثیقل کارگاه من هم ک تو محدوده خودم کار میکردم ومدل پشت سرم بود خراب میشه رو کمرم 5تا مهره هام شکسته ریه ام رو بر اثر فشار چلونده واب آورده کبدم 2سانت پاره شده مچ پام شکسته بر اثر استرس شدید فشارخون گرفتم متخصص برام استلاجی نوشتن بار اول یک ماه تایید شده. بار دوم 45روز ک 30روز تاید کردن وبار سوم درباره گفت دوتا مهره کمرت خوب شده ولی متاسفانه. دیسکت زده بیرون و45روز بار سوم نوشتن وقتی شورای پزشکی رفتم همه مدارکم. بود فقط سی دی کمرم ک کارخونه گرفت تا بیمه مسعولیت ببره همراهم نبود تایید نکردن گفتم برو درباره پیام میدیم بیار پیام ندادن ورای صادر کردن تعلق نمیگیره حتی استلاجی دوم هم تایید نکردن الانفقط برام یک ماه رد کرده الان من مشکل دارم وبیمه ام قط کردن دوماه ک تایید نشده لطفاً کمکم کنید چ کارکنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکوائیه مطالبه خسارات ناشی از کار از طریق دفاتر خدمات الوترونیک قضایی ارائه شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد