مشاوره حقوقی رایگان - خودرو تو سایت دولت هنوز به نام من میباشد

سلام من یک عدد سواری کوییک مدل 1401خریدم و به دلیل اینکه پول پیش من کم بود فروختمش و یه مقدار روی پول پیش گذاشتم و با الباقی آن یه پراید 111مدل 94خریدم یارانه منو قطع کردن رفتم دیدم جز اون دهک ها نیستم هنوز ماشین ها ی که فروختم داخل دارایی من هستن کوییک هستش پراید شده 2تا و یه اریسان هم هست خالص دریافتی منو زدن ماهی 30میلیون و پول های که به حساب من واریز شده بالای 20میلیارد هستش به بزرگی خدا من برجی 20میلیون درآمد ثابت داشتم یا یه خونه آپارتمانی داشتم یارانه میخواستم چکار الان من شش ماه هستش یه هزار تومنی در نیاوردم من شرکت کار میکردم بر اثر یه سانحه دستم دیگه کار نمیکنه منی که پایه حقوقم معلوم هستش اینا رو از کجا در میارید به جان بچم پولم نمی‌رسه خونه بگیرم تمام لوازم زندگیم داخل یه مغازه هستش الان 9ماهه تا مسلمان بدمیگی گردش مالی شما سالی 20میلیارد هستش خسته شدم از این همه ظلم و تا عدالتی

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
احتمالا پس از فروش خودرو ها تعویض پلاک صورت نگرفته و یا اینکه از مدارک و حساب‌های بانکی شما سو استفاده شده آیت.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و یا پرونده است