مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو فرار از دست راهور

سلام یک شب با ماشین سرعتم غیر مجاز بود و لایی کشی داشتم بعدش یک دفعه راهور افتاد دنبالم و ایست داد و من ایستادم ولی یکدفعه در رفتم ترسیدم ماشین بخاطر شیشه دودی منبع اینا.. و خلافی بالا بره پارکینگ و دنبالم افتادن تا یجایی بعد رفتن و فردا رفتم خلافی بگیرم چیزی نشده بود چند روز دیگه رفتم پرداخت کنم خلافی نمیدادن بهم و قیمتشو میگفتن و گفت شکایت و توقیف قضایی داره و گفت به پلیس راهور یا امنیت مراجعه کنید و بعد چند روز مراجعه هیچ جوابی نگرفتم از این قضیه 2سال میگذره و همچنان شکایتو توقیف رو پلاک ماشینه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به راهور مراجعه نمایید و مرجع توقیف خودرو را پیدا نموده تا از علت توقیف آگاه شوید.