مشاوره حقوقی رایگان - معاف از خدمت

سلام بنده رو به جرم مشارکت در اخذ رشوه گرفتن در سازمان سپاه.که به 40 ملیون مشارکت داشتم وقاضی بنده یک سال زندان یک برابر مبلغ جریمه تنزیل دو رتبه و بدل از اخراج از نیروهای مسلح رو برای من صادر کردن که بنده بعد از زندان کشیدن وریختن جریمه دو سال سر خدمت بودم که بعد از دو سال کمسیون گذاشتن در استان ومن رو معاف از خدمت کردن میخواستم بدونم دیوان رأی اینهارو میتونه برگردونه یا تأیید میکنه اخراج بنده رو ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود هیات های انضباطی بدوی وعالی سپاه می‌توانند چنین رای را بدهند اگر رای دادگاه نبود شما میتوانستید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که این امر امکان‌پذیر نمی‌باشد‌.