مشاوره حقوقی رایگان - دستکوب بودن شماره موتور خودرو

سلام بنده سه ماه پیش یک دستگاه سواری پژو ال یکس خریدم الان رفتم برای تعویض پلاک کارشناس گفتند شماره موتور دست کوب است بنده رافرستادن آگاهی کارشناس آگاهی هم نوشته دست کوب است ثبت درسیستم کرده بردم پیش یک کارشناس دیگرگفته دست کوب نیست الان تکلیف من چه می شودلطفا راه قانونی ما چیست تابه توانیم شماره موتور را تعید بکنیم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست اعلان فسخ و مطالبه ثمن معامله را ارائه دهید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام می توانید طرح دادخواست فسخ یا مطالبه‌ تفاوت قیمت کنید
اگر مشهد هستید درخدمتم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طی اظهارنامه‌ای اعلام فسخ کنید سپس دادخواست تاییدیه فسخ و استرداد ثمن معامله دهید