مشاوره حقوقی رایگان - تعویض اتاق غیر قانونی

باسلام.
بنده دی ماه امسال اقدام به خرید یک دستگاه پیکان وانت نمودم.
طبق گفته های بنگاه ماشین به دلیل جاساز داشتن 7 سال پارکینگ خواب بوده و بعد استخراج از پارکینگ زیربندی و جاساز ماشین رو بازسازی نموده‌اند و سپس اقدام به فروش کردند.
الان بعد 2 ماه که ماشین رو در اختیار دارم و تعویض پلاکشم کرده‌ام، با صاحب قبلی ماشینم تماس گرفتم و مدرک کافی دارم اخیرا متوجه شدم که تمامی گفته های فروشنده دروغ بوده و ماشین فوق اتاق تعویض غیر قانونی بوده است
و یک ماشین تصادفی رو به جای یک ماشین خشک و کم کارکرد به بنده فروخته‌اند.جوری که کارشناس راهنمایی و رانندگی حین تعویض پلاک متوجه نشده است.
یجورایی خواستن سر من کلاه بزارن و ماشین رو بخرم.
الان بنده میخواهم از این اقا شکایت کنم و خواهان رسیدگی به حل امور قانونی ماشین و افت قیمتش باشم
خیلی ممنون میشم پاسخ بدهید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست اعلام فسخ و مطالبه رد ثمن معامله را ارائه دهید