مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تحویل کلید از کارمند بعد از شش ماه

باسلام و احترام، به استحضار می رساند محل شغل اینجانب توسط مسئول واحد مربوطه در تاریخ 98/9/3 تغییر داده شده و به واحد دیگری انتقال داده شدم و حقیر از همان تاریخ ( که کلیدها ، پرونده ها ، مهرهای اداری و ...) را به کارمند جایگزین خود تحویل دادم خواستم که رسید کتبی ارایه نماید ولی تاکنون به دلایل نامعلومی، آن واحد از ارایه رسید تحویل، عملاً خودداری نموده است.
ولی در تاریخ 99/1/26 کارمند آن واحد از سوی مسول از من خواست تا کلید گاو صندوق را ارایه نمایم بنده گفتم چندین ماه قبل همه وسایل تحویل داده شده و اکنون بعد از سه ماه و اندی، چرا پیگیر می شوید ایشان گفتند باشه به وسایل نگاه کن شاید یادت رفته باشد
بنده همه وسایل شخصی خود را در خانه و در محل کار جدید گشتم و اثری از کلید ندیدم امروز (99/1/30) که به کارمند مذکور گفتم در جواب ضمن تهدید تلویحی مبنی بر احاله پرونده بنده به تخلفات اداری و عدم تمدید قرارداد، موضوع را قابل بررسی دانست..
حالا با توجه وضعیت مذکور، بنده چکار کنم؟

باتشکر وافر

پاسخ ها :

سحر باقری

سرکار خانم سحر باقری :

سلام
اگر شاهدی دارید یا سند و مدرکی مثل دوربین مدار بسته یا پیامک یا... میتوانید ارائه دید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

موضوع را نزد مدیر مجموعه حل و فصل نمایید