مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام.
پدر زن من همسر و بچه های خردسال من (زیر هفت سال) من را به خانه خودشان برده و از تحویل آن ها به من خودداری میکند و همچنین اجازه نمی دهد با آنها تلفنی صحبت کنم یا آن ها را ببینم، قبلا برای من اظهارنامه یکی از دادگاه های خود را ارسال کرده بود، من هم در یکی از پیام رسان های خارجی او را تهدید کردم که اگر بچه های من را تحویل ندهی این تصویر اظهارنامه را در گروه آشنایان ارسال می‌کنم. او نیز مرا تهدید به شکایت کرده است.
لطفا راهنمایی فرمایید که آیا چنین عملی مصداق جرم است یا خیر؟
با سپاس.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید در چهارچوب جرم تهدید قابل پیگیری باشد اما اثبات ان به تشخیص قاضی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تهدید جرم محسوب می شود.
شما می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید و در خصوص فرزندان یا دا‌دخواست حضانت بدهید و در. صورتی که حضانت با مادر بود دادخواست ملاقات فرزند بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانت تا هفت سالگی یا مادر است اما شما میتوانید از طریق دادگاه درخواست ملاقات با تعیین ساعت و روز و محل بنمایید که موجب برخورد نشود در صورت ممانعت از رای قاضی دادخواست ممانعت از حق دهید.

حميدرضا راعى

جناب آقای حميدرضا راعى :

سلام طبق اظهارات شما ، انتشار اظهار نامه جرم تلقی نمیگردد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر جرم تلقی نمی گردد دادخواست تمکین مطرح نمایید

یک وکیل :

با سلام
مشخص نیست کدام عمل را مد نظر دارید ولیکن تهدید شما و تهدید ایشان به شکایت جرم نیست ولیکن ممانعت از ملاقات فرزندان تحت شرایطی جرم محسوب میگردد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مطلب مزبور طی انتشار اظهارنامه جرم نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان تهدید قابل شکایت است و پیگیری
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بعنوان تهدید شکایت کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام تهدید جرم محسوب می‌شود و برای اثبات آن نیاز به مدارک محکمه پسند دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

حضانت تا هفت سالگی با مادر است اما شما میتوانید از طریق دادگاه درخواست ملاقات با تعیین ساعت و روز و محل بنمایید که موجب برخورد نشود در صورت ممانعت از رای قاضی دادخواست ممانعت از حق و مممانعت از ملاقات طفل را بصورت کیفری پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام جرم نمیباشد دادخواست تمکین را مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.تهدید جرم محسوب می شود.
شما می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
اظهارنامه مثل یک نامه معمولی است که فرد با مراجعه به دفتر خدمات قضایی خطاب به فردی این نامه را ارسال می کند و تنها جنبه متمایز کننده اظهارنامه این است که رسمی است و در سیستم اطلاعات قوه قضائیه ثبت می شود. و هیچ بار حقوقی دیگری ندارد.
خیر جرمی رخ نداده و حضانت فرزندان تا 7 سال نیز با مادر است.می توانید در مورد فرزندانتون دادخواست ملاقات فرزند بدهید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به نظر بنده تهدید به بی ابرو کردن فرد است البته ممکن است قاضی سلیقه نتفاوت داشته باشد

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

با توجه به صحبت های شما تهدیدی صورت نپذیرفته که قابل شکایت باشد .میتوانید دعوی الزام به تمکین مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد