مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

چندوقت پیش بخاطر یه حادثه م جورشدم از یه نفرشکایت کنم ورفتم پزشک قانونی و پلیس اومد و این داستان ها..
من بایکی دوتا از دوستان باهم صحبت میکردیم ووسط صحبت حرف از زندان و سوءسابقه شد
طرف مقابلم حرفمو به خودش گرفته بود فک کرده بود دارم اون رو تهدید میکنم درحالی که من کاری بهش نداشتم
وحتی بعدش توخلوت ازم پرسید که واقعا میروم ازش شکایت میکنم؟ گفتم همین الانم تایه جاییش رو پیگیری کردم فقط درصورتی ادامش رو پیگیری نمیکنم که اون شخص از محلی که اتفاق رخ داده برود که نبینمش و ذهنم آروم بگیرد
حتی این روهم اینطوری به بقیه انتقال داده که من تهدیدش کردم که یا از اونجا باید برود یا میرم ازش شکایت میکنم درحالی که اینجور حرفی نزده بودم
میخوام بدونم دستش به جایی بنده و میتونه بااین دروغ ها و تهمتا برای من دردسر ایجادکنه تو دادگاهی که قراره برگزار بشود؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باراثبات ادعا برعهده مدعی است باادعا که نتیجه گرفته نمیشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا جزئیات بیشتری بررسی و نهایتاً بتوانیم شکایت خود را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شخصی مرتکب جرم شده باشد و شما اعلام نمایید که شکایت خواهید کرد و از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهید کرد تهدید محسوب نمی شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر کس ادعایی علیه دیگری دارد باید به اثبات برساند

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود صرف اینکه شما شخصی را که به حقوققتان تجاوز کرده تهدید به شکایت کنید جرم محسوب نمی‌شود

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

اینکه شخصی بگوید از شما شکایت میکنم تهدید محسوب نمیشود.