مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به شکایت

سلام من یک دختر 13 ساله هستم و مدافع حقوق زنان، یک پسری من رو به همین خاطر تهدید کرده بود که میره به جرم جمهوری اسلامی ستیزی من رو گزارش بده. خود این پسر و دوستانش هم عکس زن ها رو پخش میکنن و توی کانال های تلگرامی به اونها فحش میدن. میخواستم بدونم این پسر میتونه مشکلی برای من ایجاد کنه؟ البته من هیچ حرفی نزدم که جمهوری اسلامی ستیز باشه

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مطالب منتشر شده و فعالیتهای شما باید بررسی شود ظاهراً خیر