مشاوره حقوقی رایگان - بدهکاری به بانک دارم

سلام. من به علت نوسانات قیمت در بازار و کشاورزی ضررهای زیادی نمودم و خونه و ماشین و جنسهای مغازه و هرچه داشتم فروختم مقداری انبوهی بانکها را دادم ولی چند وام دارم که توان پرداخت ندارم و الان بانک صادرات پرونده ام را حقوقی کرده و 8/2/اردیبهشت اولین جلسه دادگاه من و2ضامن ام هست چه باید بگوئیم و بسیار ناراحت ضامنهایم هستم گناه نکردن ضامن من شدن. ایا اگر اعساربزنم با توجه به اینکه وضعیت مالی 2ضانم هم خوب نیست و به بانک گفتم از ماه آینده ماهی 1400000تومان میتوانم پرداخت کنم آیا قاضی وکیل بانک قبول میکنند یا زندان میکنند،ممنون از راهنمایی تان

پاسخ ها :

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام هر پرونده مالی روند آن اینگونه است که پس از رسیدگی ‌صدور رای قطعی و رسیدن به مرحله اجرا در صورت عدم توانایی خود و ضامنینتان می بایست ظرف یکماه از تاریخ ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار دهید.در اینصورت اگر در مهلت یکماهه از ابلاغ اجراییه اقدام به تقدیم دادخواست اعسار نمودید دیگر جلب یا سپردن وثیقه نیازی نیست.این موارد در مورد پرونده وام گیرنده و ضامنین صادق میباشد