مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین بدون هماهنگی

سلام خسته نباشین پدر من یک کشنده هوو2007داشت ک متاسفانه به فروش کردوخریدار مبلغی از ماشین و بهش برنگردون وپدرم درگیر بیماری شد و فوت کرد الان رفته بدون برگ سبز و سند ک پیش ماست ماشین و فروخته و فک پلاک کرده آیا میتونیم شکایت کنیم و ماشین و پس بگیریم یا طلبی ک داشته پدرم ازشون بگیریم ماشین چند دست چرخیده متاسفانه

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست مطالبه ثمن ارائه شود حتما نتیجه میدهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه مبنی بر مابقی ثمن معامله را به طرفیت خریدار در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.