مشاوره حقوقی رایگان - زمین

با سلام ، در اطراف شهر دامغان و یکی از روستاها زمینی را به متراژ 2000 متر مربع دارم ، این زمین بصورت بایر است . برای کاشت پسته یا زعفران به جهاد کشاورزی رفتم آنجا گفتند چون زمین سهم آب ندارد این کاشت صرفه اقتصادی ندارد ، آیا میشود در این زمان اقدام به احداث سوله چند منظوره (کار تولیدی و بسته بندی - ورزش فوتسال و والبیال ) نمود و یا این مکان را (با توجه به نزدیک بودن به یک امامزاده و مکان باستانی )به محل بومگردی تبدیل نمود .

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای اماکن مورد اشاره در متن سؤال می‌بایست مجوز مربوطه أخذ شود.