مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

بابت وام25م وام انصار ضامن شدم چک ازاد دادم و اقساط معوق شده که با توجه 3ضامن بودیم، مبلغ قسط داره 70درصدش ماهانه از ضامن اول کارمند هست کم میشه، با اینحال چک 50میلیونی بنده اجرا گذاشتن حکم قطعی صادر و جلبم گرفتن تا بحال 30ملیون قسط پرداخت شده، ولی باز میگن 38ملیون دیگه باید بدی چکار کنم؟

پاسخ ها :

مجید پورشکر

جناب آقای مجید پورشکر :

سلام، حل میکنیم نگران نباشین در صورت تمایل تشریف بیاورید دفتر تا توضیحات لازم داده شود. 09141180574

پرسشگر :

سپاس ازلطف شما متاسفانه بندرعباسم

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بهتر است با مدارک به یک وکیل مراجعه کنید. می توانید علیه کسی که او را ضمانت کرده اید طرح دعوی کنید.